Veel gestelde vragen

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen over het trainingsprogramma.
Mocht je een vraag hebben die er niet bij staat, voel je dan vooral vrij om deze via het contactformulier te stellen.


Ik heb nog helemaal geen ervaring en weet niets van online marketing. Is dat een probleem?

Nee, het SFM trainingsprogramma begint bij het begin. De duidelijke en eenvoudig te begrijpen uitlegvideo’s helpen je volledig op weg. Als je onervaren bent, zoals zovelen, volg je simpelweg de stappen. Duizenden leden voor jou zijn ditzelfde pad reeds gegaan, op weg naar hun allereerste online verkoop ooit.


Kan ik starten naast mijn huidige baan?

Absoluut. De meeste mensen starten naast hun baan, hetgeen een prima uitgangspositie is. Zo geniet je (nog) van de inkomsten van je baan, terwijl je de perfecte basis legt voor je online onderneming en toekomst. Want vergeet niet, dit is geen slimme methode om snel rijk te worden. Je gaat nieuwe skills leren en dat kost gewoon wat tijd.


Ik begrijp dat het programma in het Engels is. Moet ik perfect Engels spreken?

Nee, maar een basiskennis van de Engelse taal is wel nodig want alle video’s, webinars en support zijn in het Engels. Je zult overigens merken dat je Engels snel verbeterd hiermee bezig zijnde.


Ik overweeg een eigen onderneming te starten, maar weet nog niet precies wat. Is het verstandig om later, als ik dat helderder heb, terug te komen?

Je bevindt je op een prima startpunt. Als je door de introductietraining gaat zul je merken dat dingen duidelijker worden, ook omtrent jouw eigen ideeën en mogelijkheden. Duik erin en laat je inspireren. De rest volgt vanzelf! 🙂


Hoe goed het allemaal ook klinkt, ik heb eigenlijk nauwelijks tijd… Enige tips of advies?

Het grappige is dat veel mensen hieraan beginnen juist omdat er zo weinig tijd lijkt voor de dingen die ze graag zouden willen doen.
Onze tip is: Ga door introductietraining of de eerste modules en je zult zien dat je enthousiast wordt van wat je ziet en leert. Het gevolg kan zomaar zijn dat je er gewoon tijd voor gaat vrijmaken.


Hoe lang duurt het voordat ik geld ga verdienen?

Dat verschilt helemaal per persoon. Je kunt het vergelijken met afvallen of golf leren spelen. De resultaten verschillen voor elk individu en zijn in grote mate afhankelijk van je tijd, inzet, hoe gefocussed en toegewijd je bent, hoe snel je dingen oppikt en allerlei andere factoren. Dit is geen snel rijk worden trucje (als die al bestaan). Als jij vastbesloten bent hier een succes van te maken, dan komen de resultaten vanzelf. Aan het aanbod van tools, trainingen en hulp zal het niet liggen.


Hoe lang duurt het programma of de cursus?

Je kunt het beter een doorlopend proces dan een cursus noemen. Het gaat over het leren een (online) ondernemer te worden en je mindset te veranderen. De trainingen zijn doorlopend met onder andere diverse live webinars per week, gegeven door de beste mensen in het vak. Er is zoveel te leren en ruimte voor verdieping en verbetering. Er is dus niet een specifiek moment dat de cursus afgelopen is.


Hoe oud moet ik zijn om deel te nemen aan het SFM programma?

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn.


Wat zijn de kosten om mee te doen?

Je kunt starten door de gratis workshops te volgen. Na afloop van die workshops ontvang je een aanbod om lid te worden van SFM voor $ 29,95. Hiervoor krijg je toegang tot de introductiemodules. Mocht je op enig moment merken dat dit je goed bevalt, dan is er de mogelijkheid om ‘Essential Member’ te worden. De kosten hiervoor zijn $ 97,- per maand, met een eenmalige inschrijffee van $ 297,- ($ 197,- als je binnen 30 dagen na aanvang beslist). Naast het Essential Membership worden er nog diverse specialisatie opleidingen aangeboden.

Voor zowel de introductieprijs van $ 29,95 als op het Essential Membership geldt een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Als het je om enige reden niet bevalt, dan stuur je binnen de termijn simpelweg een mailtje naar SFM dat je wilt stoppen. Je ontvangt dan zonder enige vragen direct je geld terug.

De reden van de stapsgewijze kosten / contributies is om nieuwe leden stap voor stap kennis te laten maken met het systeem en de mogelijkheden, zonder hiervoor direct grote bedragen te moeten betalen.


Moet ik lid worden voor een lange termijn?

Nee, SFM kent geen langlopende contracten of lidmaatschappen. Als Essential Member betaal je per maand en dit lidmaatschap is gewoon maandelijks opzegbaar. Zoals aangegeven geldt voor de eerste aanbiedingen een 30 dagen niet goed geld terug garantie, waarbij je zonder opgaaf van reden kunt annuleren en je geld terug zult ontvangen.


Als ik de opleiding succesvol heb doorlopen, wat kan ik dan als digitaal ondernemer?

Bij SFM leer je hoe je wat dan ook online kunt verkopen. Welk pad jij uiteindelijk kiest is helemaal aan jou. Je kunt als affiliate voor SFM aan de slag en blijven als dat je bevalt. Of affiliate worden voor welk ander merk, product of bedrijf dan ook, of je eigen producten creëren en / of verkopen als je dat liever doet. Op werkelijk op alle vlakken van online marketing leert SFM je alles en support je van A tot Z.
Kies iets waar jij energie van krijgt en maak daar je eigen ideale onderneming van (geeft niets als je je daar nog niet direct een voorstelling van kunt maken, dan komt vanzelf ;)).


Wat maakt Six Figure Mentors anders dan andere affiliate marketing aanbieders?

In ieder geval deze drie dingen:
1) De high tickets commisions, oftewel producten waarvoor je hoge commissie ontvangt. Ze bieden opleidingen aan die werkelijk life changing kunnen zijn en waarvoor letterlijk duizenden euro’s (!) provisie worden uitbetaald.
2) Het eenvoudig te volgen trainingsprogramma welke je bij de hand neemt om gericht te bouwen aan jouw business.
3) De intensieve begeleiding die je ontvangt; Naast de duidelijke stap voor stap training staat een uiterst toegankelijke helpdesk tot je beschikking en daarnaast zijn er diverse besloten Facebookgroepen waarbij een enorme behulpzame sfeer heerst.
“Learn, do, teach” is een van de motto’s. Iedereen die net start kan voor praktische dingen op hulp rekenen van anderen die al langer bezig zijn.


Waarom is Six Figure Mentors zo goed als trainingsprogramma?

SFM is een opleidingscentrum met honderden zo niet duizenden uren aan waardevolle trainingsvideo’s en webinars gegeven door mensen die zelf succesvol zijn. Op werkelijk alle verschillende onderwerpen van internet marketing wordt relevante, up to date kennis aangeboden.
Wil jij bijvoorbeeld leren geld te verdienen via YouTube, dan is daar enorm veel, direct toepasbaar en bewezen succesvol materiaal over beschikbaar. Er is zelfs een afgeschermde omgeving waar je leert en traint jezelf op video te presenteren.


Is SFM geen piramidaspel?

Nee, piramidenspellen zijn bij wet verboden en houden meestal niet heel lang stand. Bij een piramidenspel wordt je betaald puur voor het aanbrengen van nieuwe mensen in het systeem, zonder dat er echte producten worden verkocht.

SFM is een online academie die mensen opleidt in internetmarketing. Affiliate marketing is onderdeel van het programma-aanbod en het deelnemen aan het affiliate programma van SFM is slechts één van de vele mogelijkheden die geboden wordt en is volledig optioneel. Als jij enthousiast bent over hun trainingsprogramma, dan kun je dit promoten waarbij je provisies ontvangt voor mensen die net als jij de training gaan volgen.


Zitten er addertjes onder het gras?

Nee, totaal niet. De lidmaatschappen zijn op ieder moment opzegbaar en de eerste aanschaffen garanderen een 100% risicovrije 30 dagen niet goed garantie. Als wat geboden wordt jou aanspreekt, dan ga je verder en daarmee krijg je echt de kans om een succesvolle online onderneming op te bouwen. SFM support is daarnaast continu zeer goed bereikbaar en op allerlei manieren (mail, chat, telefoon).


Ook enthousiast en klaar voor de volgende stap?

Engelstalig
Het programma is in het Engels en als je op de button hieronder klikt, wordt je naar het (Engelstalige) inschrijfformulier geleidt en kun je vandaag nog beginnen!

Meld je aan en start vandaag nog met je online business!
Voor de inschrijving geldt een 30 dagen geld terug garantie. Voel je vrij om de training, webinars, community en enorme bibliotheek aan kennis volledig risicovrij uit te proberen. Als het niet voor jou is, dan krijg je simpelweg je geld terug, no questions asked.


DISCLAIMER – Wat SFM anders maakt dan andere online businessmogelijkheden is het topklasse systeem, de gebruiksvriendelijke methodes en de algehele integriteit binnen de organisatie. Hou er rekening mee dat resultaten verschillen per persoon. Er kunnen daarom geen enkele garanties gegeven omtrent verdiensten en resultaten. Hoewel het businesssysteem vele succesvolle leden heeft voortgebracht garandeert dit niet dat iedereen erin slaagt geld te verdienen ermee. Resultaten zijn sterk afhankelijk van persoonlijke inzet, toewijding en het vermogen instructies op te volgen.